Yaban Çiçekleri 3.Bölüm Fragmanı




Yaban Çiçekleri 3.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde ONLİNEFRAGMANLAR sitemizde sizlerle buluştu. ATV ekranlarında her hafta ilgi ile takip edilen Yaban Çiçekleri dizisi yeni bölümüyle 8 Nisan Pazartesi 20.00’de sizlerle olacak.

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın  başrollerini paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Dizinin son fragmanı sayfaya eklendi! Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacağını sık sık güncellediğimiz bu sayfadan öğrenebilir, en iyi tüyolara sitemizden ulaşabilirsiniz.

YABAN ÇİÇEKLERİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

“Alacaklı, borçlu. Aramızdaki tüm ilişki bu kadar…”

Ela, olanları kabullenmekte güçlük çekiyor ve babasının yanında olamadığı için kendini suçluyordur. Kılıç ise Ela’ya destek olmaya çalışır. Kılıç’ın, Osman Fevzi’nin intihar ettiğini açıklamasıyla Nurten evine geri döner ve her şeyin eski haline dönmesini ister. Nurten ve Berna arasında bir yüzleşme yaşanır. Bu yüzleşmenin galibi kim olacaktır? Osman Fevzi’nin avukatı, vasiyeti açıklamak için Ela, Kenan, Nurten ve Kılıç’ı arar. Ela, Kılıç’ın da vasiyette olma sebebini öğrenince çok sinirlenir. Bu sırada yurtdışından dönen İhsan’ın oğlu Gökhan, Ela’yı manipüle eder ve ortaklık adımları atılır. Ancak Kılıç buna direnir ve işleri tersine çevirir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Post